Mister Hara naar het concert van Madonna - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mister Hara - WaarBenJij.nu Mister Hara naar het concert van Madonna - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mister Hara - WaarBenJij.nu

Mister Hara naar het concert van Madonna

Door: Mister Hara

Blijf op de hoogte en volg Mister Hara

05 September 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Jahaaaa ik ben bij Madonna geweest! En het was leuk, heel erg leuk fantastisch leuk.

We hadden kaartjes, Pila en ik, maar ja Pila voelde zich nog niet goed genoeg, dus helaas kon ze niet mee. Ze baalde als een stekker want ze is een groot fan, en hoe vaak zullen we deze kans nog krijgen om haar live te zien.
Dus vroeg ik Narangi mee, maar ja je raad het al, het is in Amsterdam, veelste ver, veelste veel mensen allemaal veel te eng, dus pech voor hem dacht ik toen dan ga ik wel alleen.

Omdat ik VIP was kon ik eerder naar binnen, ideaal, dus heb ik het gewoon meegemaakt dat ik haar heb horen soundchecken. Dat mocht natuurlijk niet maar een voordeel van zo klein is dat ze me toch niet zien.

Ook kon ik op mn gemakje even rondkijken in de Merchiandise stand waar ik eigenlijk een shirtje had mee willen nemen voor Pila mar helaas waren ze allemaal veelste groot, dus moet ze het maar met mn foto´s en filmpjes doen. Die ik overigens flink aan het editten ben geweest en jullie een deel daarvan hier op de site kunnen bekijken, helaas maar een deel omdat het hier niet mogelijk is een filmpje te plaatsen langer dan een minuut. Wil je het hele filmpje zien (natuurlijk wil je dat, je ziet een deel van 4 minutes en lika a prayer) dan kun je naar:
http://www.youtube.com/watch?v=uwUbndilfgo of
http://misterhara.hyves.nl waar ook nog wat meer foto's staan.

Ik heb enorm staan dansen en springen, net als Madonna zelf het was 1 groot feest, fantastisch.

Ik vind het heel vervelend voor Pila ze baalt enorm. Maar was heel blij met de filmpjes. Ze wil ook Lies nog even bedanken voor haar kaart, en het bezoek van Maaike, en voor de rest iedereen die haar beterschap heeft gewenst.

De Groetjes en tot het volgende avontuur!

Mister Hara

• 05 September 2008 - 17:49

Tineke:

Hoi Mister Hara,
    Wat had jij een geluk zeg!! Er zijn vast een heleboel mensen jaloers op je. Ik heb genoten van je filmpje en ben blij dat je dat aan Pila kan laten zien want het is toch echt zielig voor haar,dat ze niet mee kon.
    Groetjes tineke

• 07 September 2008 - 11:04

Carian:

Cool!

• 07 September 2008 - 16:53

Lies:

He Mr. Hara,
    graag gedaan hoor, dat kaartje, kleine moeite.

Wat een mazzelaar ben jij zeg, en wat een pech voor Pila. Hopelijk wordt ze gauw weer beter en kunnen jullie weer samen op stap. En moet Narangi niet eens iets gaan doen aan die angsten van hem?
    Aan het filmpje is te zien dat je hebt genoten.

Groetjes maar weer.